Zichtbaar via ons internet marketing adviesbureau

Je wilt je bedrijf promoten op internet. Of je website moeten beter gevonden worden in Google. Ons internet adviesbureau helpt je verder. Lees meer of kies een specifieke dienst. 👇🏻

Online zichtbaarheid is noodzakelijk om als bedrijf op te vallen en te groeien. Wie met weinig aandacht een website opzet, wie z’n social media maar mondjesmaat bijhoudt en wie te weinig in beeld blijft bij z’n eigen klanten, zal die klant verliezen. Als ervaren marketing en internet adviesbureau weten we hoe jij online zichtbaar wordt én blijft.

Internet marketing advies van ons bureau

Als internet marketing adviesbureau zorgen we er onder meer voor dat:

 • Jouw website gebruiksvriendelijk is én blijft
 • Jouw bedrijf goed gevonden wordt in Google
 • De teksten op je website worden gelezen
 • E-mail en social media netjes zijn ingesteld
 • Jouw marketingstrategie op orde is

Wat doen wij als internet adviesbureau?

Als internet adviesbureau weten we hoe het komt dat websites wél of niet goed bezocht worden. Duurt het langer dan 3 seconden voordat de pagina is geladen? Dan is 50% van de gebruikers afgehaakt op jouw website. Ze keren dan terug naar hun Google-zoekopdracht en klikken een andere website aan. Dat is niet wat je wilt! Daarom voeren we User Experience-analyses uit voor onze klanten.

 • Hoe snel is je website?
 • Hoe werkt jouw website op smartphones?
 • Schalen afbeeldingen netjes mee?
 • Zijn video’s niet te groot en goed geëmbed?
 • Zijn formulieren gebruiksvriendelijk?
 • Hebben knoppen de juiste kleur?
 • Komen de voorbeelden voor de klant in beeld?

SEO en SEA

Internet advies, SEO en SEA zijn sterk verwant. SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie dus. SEA betekent Search Engine Advertising. Dit laatste gaat over adverteren in zoekmachines. Beide spelen een grote rol bij onze werkzaamheden als internet marketing adviesbureau.

1. SEO (zoekmachine optimalisatie)

Door de website te optimaliseren voor zoekmachines, wordt deze beter gevonden in Google. Als adviesbureau op het gebied van internet analyseren we de factoren die een rol spelen bij SEO:

 • techniek / snelheid
 • inbound en outbound links
 • structuur van je website
 • content / teksten van jouw website
 • hoe gebruikers zich gedragen

Hogere Google Ranking dankzij vernieuwde website

De organische vindbaarheid van de website van incassobureau de Nederlandse Juristen Groep was matig. Daarnaast was de website verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling. Dit leidde tot een hogere Google Ranking, meer organische bezoekers en een betere conversie.

2. SEA (online advertising)

SEA staat voor Search Engine Advertising; online advertising in Google dus. SEA vormt een effectieve marketingstrategie om snel bezoekers naar jouw website te trekken. Onze SEA-specialisten zetten een doordachte campagne op waardoor elke specifieke doelgroep wordt bereikt. We houden daarbij rekening met jouw budget, analyseren jouw doelgroep en schrijven pakkende advertenties.

Door middel van SEA bereiken we jouw doelgroep. Hoe specifieker, hoe beter.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Social media marketing

Als internet marketing adviesbureau weten we hoe jij ook via social media opvalt. Social media marketing is een goede manier om in verbinding te komen met je doelgroep. Daarnaast heeft social media marketing nog meer voordelen:

 • Het versterkt de relatie met jouw doelgroep
 • Je trekt meer websitebezoekers aan
 • Het vergroot je naamsbekendheid
 • Je staat nauw in contact met je doelgroep

Social media marketingcampagnes zijn enorm specifiek in te richten. Hierdoor bereiken we met een beperkt budget een grote afgebakende doelgroep. Zo zorgen we dat mensen bekend worden met jouw organisatie en bereiken we veel potentiële klanten.

Verwant aan internet adviesbureau

Je bent op zoek naar een internet marketing adviesbureau om online beter zichtbaar te worden. Hierbij helpen we je ook als marketingadviesbureau of als PR-bureau. We helpen je graag verder.

Advies over jouw website

Ons team zit voor je klaar. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.