Méér bereik via ons digital marketing bureau

Vergroot je bekendheid, val op tussen de concurrentie én trek meer klanten. Als digital marketing bureau helpen we jou verder.

Wanneer schakel je ons in?

Als digital marketing bureau laten wij jou online opvallen. We helpen met de volgende uitdagingen.

 • Je website wordt te weinig bezocht
 • Bezoekers klikken snel weg
 • Er worden weinig producten besteld
 • Je website staat laag in Google

Proven Context als digital marketing bureau

Bij Proven Context benutten we de kracht van digital marketing voor meer omzet, conversie of klanten voor jouw bedrijf. De volgende diensten pakken wij als bureau voor je op.

 • Adverteren in Google (SEA)
 • Websites ontwikkelen
 • Sterke e-mailings verzenden
 • Whitepapers en e-books
 • Blogs en social media
Proven Context is digital marketing bureau.

Zo hielpen we Albeda

Scholengemeenschap Albeda zocht naar manieren om het aantal deelnemers aan de NT2-taalcursussen te laten groeien. Google Ads boden het juiste antwoord.

 • 35% meer aanmeldingen
 • Lage advertentiekosten

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring. Er zijn altijd mogelijkheden.

Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, IntoCash

Arjan van Rooijen

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Neem contact op

Kies voor de kracht van digital marketing. Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over onze werkwijze als digital marketing bureau? Lees dan verder.

Wat is digital marketing?

Digital marketing is een bundeling van SEO content marketing en online marketing,
e-mailmarketing en social media marketing. Via digital marketing maak je digitaal promotie voor jouw bedrijf of organisatie. Als digital marketing bureau zorgen we dus voor méér online zichtbaarheid, websitebezoekers, conversie, leads en sales.

3 voorbeelden van digital in marketing

Digital marketing is een breed begrip. Daarom een aantal voorbeelden:

 1. Je verbetert de conversie van je pagina. Bij 50 bezoekers levert die pagina nu 4 in plaats van 2 leads op. Een verdubbeling
 2. Je besluit een gastblog te schrijven. Hierdoor willen 50 nieuwe mensen jou volgen op LinkedIn. Belangrijk, want LinkedIn is jouw belangrijkste acquisitiekanaal.
 3. Sinds kort kunnen bezoekers een whitepaper downloaden. Je stelt marketing automation in zodat je alle mensen die de whitepaper hebben gedownload, later gericht kunt benaderen.

Wij hebben ervaring met content, online en digital marketing.

Online marketingstrategie

Digital marketing vormt de basis van elke online en interactieve marketingstrategie. Nieuwsbrieven en marketing automation horen daarbij. Ook Google advertising valt onder digital marketing. Zelfs blogs passen in dit marketingplaatje.

Meten = weten

Het mooie van digital marketing: je kunt alle resultaten doormeten. Je ziet bijvoorbeeld hoe vaak blogs zijn gelezen, hoeveel advertenties zijn aangeklikt en hoe betrokken volgers zijn. Als digital marketing bedrijf maken we cijfers inzichtelijk.

Campagneplanning verbeteren

Nationale-Nederlanden promoot doorlopend haar verzekeringen. Wij stemden de campagneplanning af op de customer journey.

 • Betere planning
 • Meer websitebezoekers
 • Verhoogde conversie
Bekijk project >

Waar kunnen wij je mee helpen?

 • SEO – Zoekmachine optimalisatie
  Via SEO trek je de juiste bezoekers aan en vindt er meer conversie plaats. We optimaliseren jouw website op het gebied van SEO. Hieronder vallen onder meer de content, user-experience, techniek van de website en de linkbuildingkwaliteit.
 • SEA / Google advertising
  Wij zorgen ervoor dat de juiste advertenties worden getoond aan de juiste mensen. Ook richten we conversiegerichte landingspagina’s in die naadloos aansluiten op de advertentie.
 • SEO tekst laten schrijven
  Onze SEO-tekstschrijvers creëren teksten die aansluiten bij de interesses en het zoekgedrag van jouw doelgroep. Hierdoor vergroten we de kans dat ze actie ondernemen.
 • Social media marketing
  Bereik veel verschillende doelgroepen met sociale media. Wij vinden het juiste kanaal en creëren doelgroepgerichte content.
 • Professionele websites
  Alles begint bij dé perfecte website. Onze webbouwers en webdesigners creëren gebruiksvriendelijke, strakke en unieke websites. 2 voorbeelden: IntoCash en DocentDirect.

Het juiste digital marketing bureau

Je bent op zoek naar een digital marketing bureau. Als bedrijf voor offline én online marketing kunnen we je verder helpen. Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Vul het formulier in. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 – 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.