Bereik méér via ons
digital marketing bureau

Vergroot je bekendheid, val op tussen de concurrentie én trek meer klanten. Lees hoe het werkt. 👇🏻 Of klik door naar een specifieke pagina.

Wat is digital marketing?

Digital marketing is een bundeling van SEO content marketing en online marketing, e-mailmarketing en social media marketing. Via digital marketing maak je digitaal promotie voor jouw bedrijf of organisatie. Als digital marketing bureau zorgen we dus voor méér online zichtbaarheid, websitebezoekers, conversie, leads en sales.

Proven Context Icon 150 - 240

Proven Context als digital marketing bureau

Bij Proven Context benutten we de kracht van digitaal voor meer omzet, conversie of klanten voor jouw bedrijf. De volgende diensten pakken wij voor je op.

 • Adverteren in Google (SEA)
 • Websites bouwen en verbeteren
 • Sterke e-mailing verzenden naar jouw klanten
 • Whitepapers opzetten
 • Blogs en social media strategisch inzetten
Wij zijn digital marketing specialist

Wij creëren de teksten, websites en advertenties die zorgen voor meer kliks en meer verkopen. Laat weten wat we voor jou kunnen doen.

Digital marketing is meetbaar

Digital marketing vormt de basis van elke online en interactieve marketingstrategie. Nieuwsbrieven en marketing automation zijn vormen van digital marketing. Google Advertising hoort bij zowel digital marketing als bij online marketing. Zelfs blogs passen in dit marketingplaatje.

Via digital marketing maken we de resultaten die we boeken ook meetbaar.

Digital marketing maakt marketingcommunicatie meetbaar. Je ziet hoeveel mensen op jouw advertentie hebben geklikt, hoe vaak jouw blogs zijn gelezen en hoe betrokken jouw social media volgers zijn. Als digital marketing bedrijf maken we deze cijfers inzichtelijk. Als wij campagnes, diensten en advertenties optimaliseren, zorgen we er dus voor dat resultaten digitaal meetbaar zijn. Zo creëren we het beste resultaat.

Voetzorg Lansingerland Project Proven Context

In de top 3 van Google

Voor Voetzorg Lansingerland voerde Proven Context uitgebreid zoekwoordonderzoek uit. Ook (her)schreven we alle SEO-teksten. Met succes! Inmiddels staat ruim dan helft van de pagina’s in de top 5 van Google. Lees alles over dit project >

Voorbeelden van digital in marketing

Digital marketing is een ongekend breed begrip. Daarom geven we je een paar voorbeelden om er wat meer gevoel bij te krijgen.

 • Je verbetert de conversie van je pagina. Hierdoor klikken net als voorheen 30 bezoekers per maand op een advertentie. Maar in plaats van 2, levert dit je nu 4 leads op. Een verdubbeling.
 • Door een gastblog te schrijven, krijg je er 50 nieuwe volgers bij op LinkedIn. Dat komt goed uit. Want voor jou is een groot netwerk ongekend belangrijk.
 • Sinds kort kunnen bezoekers van je website een whitepaper downloaden. Je start een traject van marketing automation om mensen die de whitepaper hebben gedownload later gericht te kunnen benaderen.

Als marketing- en communicatiebureau zijn wij ervaren in digital, online én content marketing.

Wat onze klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Met deze digital diensten helpen we je direct

 • SEO – Zoekmachine optimalisatie. Via SEO trek je de juiste bezoekers aan en vindt er meer conversie plaats. We optimaliseren jouw website op het gebied van SEO. Hieronder vallen onder meer de user-experience, de laadtijd van de website en de linkbuildingkwaliteit.
 • SEA – Adverteren in  zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat de juiste advertenties worden getoond aan de juiste mensen. Ook richten we conversiegerichte landingspagina’s in die naadloos aansluiten op de advertentie.
 • SEO tekst laten schrijven. Onze SEO-tekstschrijvers creëren teksten die aansluiten bij de interesses en het zoekgedrag van jouw doelgroep. Hierdoor vergroten we de kans dat ze actie ondernemen.
 • Social media marketing. Bereik veel verschillende doelgroepen met sociale media. Wij vinden het juiste kanaal en creëren doelgroepgerichte content.
 • Websiteadvies, website-ontwikkeling en webdesign. Alles begint bij dé perfecte website. Onze webbouwers en webdesigners creëren gebruiksvriendelijke, strakke en unieke websites.

Verwant aan digital marketing bureau

Je bent op zoek naar een digital marketing bedrijf. De dienstverlening van Proven Context helpt je hiermee. Zoek je een marketingcommunicatiebureau, een internet adviesbureau of een e-mailmarketingbureau? Dan helpen wij je verder.

Succesvol met digital marketing.

Vul het formulier in. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 - 1301818 of mail naar info@provencontext.nl.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nee! Niet gelijk wegklikken. Onze tips over SEO, Tekst en Adverteren brengen je bedrijf écht een stap verder. Uitschrijven kan altijd nog. 🙂
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.