Onze copywriters kijken verder dan mooie zinnen

Je zoekt een copywriter. Je wilt jouw doelgroep informeren over en overtuigen van jouw product of diensten. Onze copywriters zorgen ervoor. Lees verder of geef aan wat voor copywriter je zoekt. šŸ‘‡šŸ»

Onze 6 copywriting-garanties

Onze teksten zorgen voor direct resultaat: lezers worden geĆÆnformeerd en komen in actie op het moment dat jij dat wilt. Wij geven zes copywriting-garanties:

1. Begrijpelijke taal
2. Korte zinnen
3. Gericht op de klant/lezer
4. Geen vakjargon
5. Concrete voorbeelden
6. Gericht op zoekmachines

Copywriter icoon

Een creatieve copywriter inhuren

We starten niet gelijk met schrijven. Onze copywriters duiken namelijk eerst in jouw bedrijf of organisatie. Drie belangrijke vragen staan centraal:

  • Wie is de doelgroep?
  • Waar heeft deze behoefte aan?
  • Hoe speelt jouw bedrijf hierop in?

Om deze vragen te beantwoorden, starten we met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Dit onderzoek is de ideale manier om de interesses en behoeften van jouw doelgroep in kaart te brengen.

Geen blabla-teksten

In onze teksten worden de voordelen voor de klant benadrukt. Inhoudsloze termen worden vermeden. We informeren Ć©n overtuigen.

Jouw doelgroep staat centraal

Niet jouw bedrijf of organisatie maar juist jouw doelgroep staat centraal in de teksten. We zorgen dat de inhoud van de tekst aansluit op de behoeften en interesses van jouw doelgroep. Dit vergroot de relevantie van de tekst en zorgt ervoor dat de lezers actie ondernemen. Zoals contact opnemen of dat nieuwe product bestellen.

Onze copywriters schrijven teksten die de lezers aanzetten tot actie.

Welke teksten schrijft een copywriter?

Elke creatieve tekstschrijver bij Proven Context heeft veel schrijfervaring. Zij schrijven de volgende teksten voor jou:

  • Blogs
  • Categorie- en productomschrijvingen
  • SEO-teksten
  • Landingspaginaā€™s
  • Brochureteksten
  • CommerciĆ«le teksten
IntoCash logo

Heldere, klantgerichte teksten

Voor Incassobureau IntoCash schreven onze copywriters meer dan 90 gerichte SEO-teksten van 800-1.100 woorden. Gericht op zowel de lezer als de vindbaarheid in Google. Lees alles over dit project.

Een goede copywriter zet Ć©Ć©n stap extra

Onze copywriters zorgen ervoor dat elke tekst aantrekkelijk, overtuigend en goed leesbaar is. En daar is heel veel meer voor nodig dan alleen het gebruik van goede zinnen.

Wij zorgen ervoor dat:

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciƫle mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeƫn waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Maak het begrijpelijk!

Begrijpelijkheid staat voorop. Als jouw lezer de tekst niet begrijpt, bereik je er niks mee. Klinkt logisch, toch? Maar dat is het niet voor iedereen. Onder meer de Belastingdienst, medici, verzekeraars, energieleveranciers en gemeentes maken hun teksten onnodig moeilijk.

Zelfs de koning maakt het te moeilijk in zijn jaarlijkse toespraak. Daarom hebben onze copywriters de Troonrede herschreven. Ervaar zelf het verschil.

Zelfs de koning zou een copywriter in moeten huren.

De kracht van sterke SEO-copywriting

Onze copywriters snappen hoe Google werkt en denkt. We zijn experts in het schrijven van SEO-teksten. Aan de hand van de juiste zoekwoorden, relevante links en call-to-actions, worden de teksten beter gevonden in zoekmachines. Dat betekent meer websitebezoekers!

Verwant aan copywriter

Aan de hand van (SEO-)teksten wil jij meer klanten bereiken en overtuigen. Dit kunnen wij ook als reclamebureau en SEA-specialist voor jou realiseren. We helpen je graag verder.

Kies ook voor overtuigende teksten.

Val op tussen de concurrentie. Bereik jouw doelgroep. Overtuig jouw lezers. Onze copywriters zorgen ervoor. Vul je gegevens in of bel ons op 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.