Het contentbureau uit Rotterdam dat jouw bedrijf zichtbaar maakt

Ons bureau met 12 jaar ervaring maakt jouw bedrijf beter zichtbaar. Wij creëren een doorlopende flow aan blogs, stories en SEO-content.

Waarom schakel je ons in?

Je bent op zoek naar een contentbureau. Je wilt jouw merk, dienst of product beter zichtbaar maken. Wij helpen je verder.

 • Je website wordt weinig bezocht
 • Content en posts worden niet gedeeld
 • Je positie in Google is te laag
 • E-mails hebben te weinig effect
conten bureau rotterdam - voorbeelden op een rij

Hoe werkt contentbureau Rotterdam

IntoCash, Beleggingspand Rotterdam en Docent Direct. Drie bedrijven waarvoor wij de content mochten leveren. Als bureau kijken we verder dan content alleen. Wij genereren aandacht voor jouw bedrijf.

 • Snelle en duidelijke websites  
 • Advertentiecampagnes 
 • Sterke content (SEO-teksten, blogs)
 • Slimme automation campagnes
beleggingspand rotterdam - content bureau strategie

Voorbeeld: content voor Beleggingspand Rotterdam

Beleggingspand Rotterdam is een online vastgoedmakelaar. Wij optimaliseerden de website en zorgden voor extra klanten en leads.

 • 22% groei in organische bezoekers
 • Groei naar top 3 in Google
 • 45% daling bouncepercentage

We overtuigen je graag

3 extra redenen om voor ons contentbureau in Rotterdam te kiezen. Bel gerust. Er zijn altijd mogelijkheden.

 1. Bekijk succesvolle projecten
 2. We ontwikkelden het marketingcommunicatiemodel
 3. We hebben 12 jaar ervaring als contentbureau

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Als contentbureau in Rotterdam maken we je jouw website vindbaar in zoekmachines. Ook zullen bezoekers jouw website beter waarderen. Dit leidt tot meer clicks en verkopen.

Wat doet ons contentbureau in Rotterdam?

Content is alles wat er wordt geplaatst op jouw website. Het gaat om tekst, afbeeldingen, buttons, infographics, video’s en streamers. Als contentbureau zorgen we, via content marketing, voor strategische wijzigingen om je website te verbeteren.

Als bureau voor content kijken we naar tekst, links, afbeeldingen én video’s.

Content-doelen

Als bureau voor content én seo content marketing maken we resultaten tastbaar. We meten zoveel mogelijk door. Zo weten we of content succesvol is.

 • Hogere Google Ranking
 • Meer websitebezoekers
 • Klantgerichte blogs en content
 • Imagoverbetering

90.000 extra bezoekers voor Wegwijs

Contentbureau Proven Context zette een uitgebreide contentstrategie op voor consumentenplatform Wegwijs. Dit leidde tot 90.000 extra bezoekers per maand.

Onze strategisch blik als contentbureau

Wij werken op basis van 12 jaar ervaring. We weten vrijwel alles over content. Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek ontdekken we de interesse van jouw doelgroep. Op basis daarvan ontwikkelen we content die matcht.

Zo helpt content je verder

Welke content-werkzaamheden nemen we als bureau voor je uit handen?

SEO vs Content Marketing in schema

Content marketing v.s. SEO

SEO en content marketing worden vaak door elkaar worden gebruikt. Bij ons bureau kennen we beide. Wat is het verschil?

 • SEO / zoekmachine optimalisatie richt zich op het verbeteren van je website-positie in Google.
 • Content marketing gaat over het verbeteren van het imago en de autoriteit van de website. Ook zorgt content marketing ervoor dat er meer conversie plaatsvindt via kanalen als social media en e-mail.

Technische kennis is belangrijk

Bij websites werken content marketing en techniek nauw samen. Door content te optimaliseren, stijgt de Page Rank van jouw website. Content marketing heeft ook te maken met linkbuilding, headertags (H1 en H2), metatags en hoe je afbeelding uploadt naar je website.

Hulp van ons contentbureau in Rotterdam

“Een blog schrijven, dat kunnen we zelf!” Maar wil je dat risico nemen? Onze ervaring is dat zelfgeschreven blogs gaan over het bedrijf. Niet over de klant. Als jouw klant zich niet aangesproken voelt door jouw tekst, haakt deze gelijk af. Ons contentbureau uit Rotterdam zorgt dat de klant centraal staat.

Blog schrijven? Kun je zelf! Toch?

Content marketing = langetermijninvestering

Content marketing is een langetermijninvestering. Dit in tegenstelling tot SEA / Google Advertising. Bij content marketing duurt het langer voordat de resultaten zichtbaar worden, maar is het effect groter en langduriger.

Wat we ook doen

Je bent op zoek naar een bureau voor content en marketing. Misschien ben je ook geïnteresseerd in het volgende.

Ons contentbureau uit Rotterdam zorgt dat potentiële klanten jou vinden en waarderen.