Content marketing Rotterdam - Beter online zichtbaar

Creëer een terugkerende flow aan blogs en SEO-content. Zo word je zichtbaar in Google. Als Content marketing bureau Rotterdam zetten we een strategie voor je op. Neem contact op 👇🏻 of lees verder.

Als content marketing bureau in Rotterdam maken we je jouw website vindbaar in zoekmachines. Ook zullen bezoekers jouw website beter waarderen. Dit leidt uiteindelijk tot meer clicks en verkopen.

Wat is content marketing?

Content is alles wat er wordt geplaatst op jouw website en zichtbaar is voor bezoekers. Het gaat om tekst, afbeeldingen, buttons, infographics, video’s en streamers. Via content marketing leg je de strategische basis voor het verbeteren van je website en je positie in Google.

Content marketing gaat over tekst, afbeeldingen, buttons, infographics, video’s en streamers.

Content Marketing doelen

Als Rotterdams bureau voor content marketing werken we aan tastbare doelen voor jouw bedrijf of organisatie.

  • Hogere Google Ranking
  • Meer websitebezoekers
  • Klantgerichte blogs en content
  • Imagoverbetering
  • Meer leads en verkopen
Proven Context bouwt jouw content marketing strategie

Als Rotterdams bureau zorgen we voor een sterke, robuuste contentplanning. Periodieke content. Klantvriendelijk. En SEO geoptimaliseerd.

Zo werkt ons content marketing bureau uit Rotterdam?

Als content marketing bureau in Rotterdam werken we op basis van ervaring. We hebben strategische kennis over content. Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek achterhalen wat jouw doelgroep interesseert. Op basis daarvan ontwikkelen we content die precies aansluit bij jouw klant.

Zo helpt content je verder

Welke content-werkzaamheden nemen we voor je uit handen?

Ons bureau uit Rotterdam?

Wat maakt Proven Context tot een content marketing bureau voor specifiek de regio Rotterdam? Met name onze ‘handen-uit-de-mouwen’-mentaliteit. Aanpakken. En daarna doormeten: méér leads, méér conversies en méér klantinteracties.

Wegwijs Logo

90.000 extra bezoekers voor Wegwijs

Proven Context zette een uitgebreide contentstrategie op voor consumentenplatform Wegwijs. Dit leidde tot 90.000 extra bezoekers per maand. Bekijk project >

Content marketing en SEO

SEO en content marketing zijn termen die vaak door elkaar worden gebruikt. SEO / zoekmachine optimalisatie richt op het verbeteren van je website-positie in Google. Content marketing gaat over het verbeteren van het imago en de autoriteit van de website. Ook zorgt content marketing ervoor dat meer conversie plaatsvindt via kanalen als social media en e-mail.

Technische kennis is belangrijk

Bij websites werken content marketing en techniek nauw samen. Door content te optimaliseren voor Google, stijgt de Page Rank van jouw website. Content marketing heeft ook te maken met linkbuilding, headertags (H1 en H2’s) en metatags. Via lichtere content wordt je website sneller geladen.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Content marketing uitbesteden?

Nu denk je misschien: een blog schrijven, dat doen we zelf wel. Maar wil je dat risico nemen? Onze ervaring: dit zorgt voor blogs, webteksten en e-mails vol vakjargon en die geen rekening houden met de lezer. Zonde! Als jouw lezer niet begrijpt hoe informatie hem of haar verder helpt, haakt de lezer af. Bij ons content marketing uit Rotterdam staan jouw lezers centraal.

Een blog schrijven? Dat doen we zelf wel.

Content marketing. Langetermijninvestering!

Content marketing is een langetermijninvestering. Dit in tegenstelling tot SEA / Google Advertising, waar je direct resultaten kun zien. Bij content marketing duurt het langer voordat de resultaten zichtbaar worden. Maar het effect is ook groter. Content marketing vormt een meerwaarde voor jouw lezers. Je betrekt ze bij jouw merk, imago of bedrijf, verhoogt je reputatie en bouwt een band op.

Verwant aan content marketing Rotterdam

Je bent op zoek naar een content marketing specialist in Rotterdam om je contentplanning op orde te brengen. Bekijk ook onze andere expertises.

Wat je uitdaging in content ook is? Wij helpen je verder. Neem contact op. 👇🏻

Wij ontwikkelen jouw strategie in content marketing

Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.