Content marketing bureau. Online beter zichtbaar.

Plan je content strategisch. Maak een content-kalender. En optimaliseer teksten voor Google. Ons content marketing bureau creĆ«ert jouw strategie. Neem contact op šŸ‘‡šŸ» of lees verder.

Als content marketing bureau zorgen we dat je website vindbaar wordt in Google. Via gerichte content groeit ook de waardering van bezoekers. Zoek je naar eenĀ  content marketing specialist? Wil je meer clicks en verkopen? Kies dan voor Proven Context.

Wat doet een content marketing bureau?

Een content marketing bureau bekijkt content in de breedte. Is content vindbaar in Google? Is content klantgericht? Zorgt content voor interactie? Als content specialist onderzoeken we via een zoekwoordenonderzoek waarin je klant geĆÆnteresseerd is. We schrijven SEO-teksten. En via conversie-optimalisatie zorgen we voor meer kliks op je website. Onze garanties:

 • Relevante content op je website
 • Hogere positie in Google
 • Meer websitebezoekers
 • Meer conversie / verkoop
 • Hogere merkbekendheid
Kies voor strategische content

Als bureau ontwikkelen we slimme content marketing strategieƫn. SEO-content, volledig klantgericht, met als doel: meer interactie en conversie.

Wat is content?

Als content bureau verbeteren we de content op je website. Maar wat is content precies? Content bestaat uit alles dat op jouw website zichtbaar is voor bezoekers: tekst, knoppen, afbeeldingen, infographics, videoā€™s en streamers. Met een SEO content marketing strategie leg je de basis voor het verbeteren van je positie in Google.

Activiteiten content marketing specialist

 • Blogs schrijven via zoekwoordenonderzoek
 • Een contentstrategie opstellen
 • Klanten bereiken via e-mailmarketing
 • Posts maken voor Facebook, Instagram en LinkedIn
 • Whitepapers schrijven voor betrokken klanten
Wegwijs Logo

ContentstrategieĀ  =>Ā  + 90.000

Wegwijs is een financieel consumentenplatform waarop mensen informatie zoeken over persoonlijke financiƫn. Proven Context zette een meerjarige contentstrategie op. Dit leidde in twee jaar tijd tot 90.000 extra bezoekers p.m. Lees project >

Content marketing en SEO

Mensen gebruiken de woorden SEO en content marketing vaak door elkaar. SEO / zoekmachine optimalisatie gaat over het verbeteren van je positie in zoekmachines. Content marketing richt zich op het verbeteren van content op je website, content in e-mails en content in social media.

Techniek is essentieel

Content marketing en techniek gaan hand in hand. Door je website technisch te verbeteren stijgt de Page Rank van jouw website. Zo moet je website snel zijn omdat gebruikers simpelweg niet willen wachten.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciƫle mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeƫn waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Content marketing uitbesteden?

Misschien denk je: een blog schrijven pakken we zelf op. Maar wil je dat risico nemen? Waarschijnlijk zorgt dit voor blogs, e-mails en webteksten vol vakjargon. Deze teksten houden geen rekening met de lezer. Als content marketing bureau zeggen we: jouw klant, lezer of doelgroep staat centraal.

Bij content marketing staat je klant, lezer of doelgroep centraal.

Tijdrovende content

Bouwen aan een content marketing strategie is tijdrovend. Bij SEA / Google Advertising is dat anders. Je ziet dan direct resultaat. Bouwen aan content marketing duurt langer, maar het effect is blijvend. Sterke content biedt een meerwaarde voor je lezer en betrekt lezers bij jouw merk. Zo vergroot je de reputatie van je organisatie of bedrijf.

Verwant aan content marketing bureau

Je bent op zoek naar een content marketing specialist in Rotterdam om je contentplanning op orde te brengen. Bekijk ook onze andere expertises.

Kies voor een bureau met ervaring.

We laten je graag onze resultaten zien. Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.