Proven Context: communicatiebureau in Zeeland

Zoek je een communicatiebureau in Zeeland? Omdat je jouw merk wilt promoten? Omdat het huidige resultaat op campagnes te mager is? Of om meer klanten te bereiken? Proven Context helpt je verder.

Jouw huidige communicatie is niet sterk genoeg, je bereikt je doelgroep niet of je website wordt weinig bezocht. Als nuchter bureau voor communicatie in Zeeland bereiken en overtuigen we jouw doelgroep. We zorgen voor meer leads en verkopen.

Waarom een communicatiebureau uit Zeeland inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van ons Zeeuws communicatiebureau nodig én verstandig is.

 • Je website wordt weinig bezocht of is verouderd
 • E-mails blijven ongeopend
 • De positie in Google is laag
 • Je blogs worden niet gedeeld via social media
 • Communicatiecampagnes slaan niet aan
Kies voor perfecte communicatie

Met een sterke communicatiestrategie val je op en versla je de concurrentie. Zet ons daarom in als communicatiebureau in Zeeland.

Wat doen wij als communicatiebureau in Zeeland?

Stel: je biedt een nieuw Zeeuws product aan. Of je verhuurt vakantiehuizen en jouw aanbod in Zeeland groeit enorm hard. Dit wil je delen met je doelgroep. Maar helaas reageren er bijna geen mensen op jouw Instagram- of Facebookposts. En ook je nieuwsbrief wordt maar door 15% van de ontvangers geopend. Je communicatie levert dus veel te weinig op.

Wij gaan voor je aan de slag. We gaan na wie jouw potentiële klanten zijn, welke media-kanalen zij gebruiken en hoe jij ze het beste bereikt. Onze resultaten optimaliseren we door slim te A-B-testen.

Wat is jouw vraag achter de vraag?

Veel van onze klanten zijn in eerste instantie op zoek naar een tekstschrijver, een website-bouwer of een specialist in online marketing. Vaak schuilt er een diepere communicatievraag áchter die vraag. Wij achterhalen de vraag, de wens en bepalen als bureau de optimale communicatie-mix voor jouw bedrijf in Zeeland. Welke communicatiekanalen zet je nu in? En welke zou je moeten inzetten?

Beleggingspand Rotterdam logo

50% minder afhakers op de website

Bezoekers op de website van vastgoedmakelaar Beleggingspand Rotterdam klikten snel weg op de website (= de bounce-rate was hoog). Proven Context herschreef alle teksten en ontwikkelde een volledig nieuw website. Het resultaat: de bounce-rate daalde van 65% naar 35%. Lees alles over dit project >

Hoe we werken

Vanuit ons kantoor in Middelburg gaan we voor je aan de slag.

 • We zetten een betere strategie voor je op.
 • We zorgen dat de doelgroep jouw boodschap onder ogen krijgt.
 • We maken contentplanning gericht op Zeeland of op heel Nederland.
 • We mixen we creativiteit en effectiviteit.

Communicatiebureau in Zeeland

Wij zijn een communicatiebureau in Zeeland. Middelburg is onze standplaats en we hebben een nevenvestiging als communicatiebureau in Rotterdam. Vanuit Middelburg en Rotterdam bedienen we online heel Nederland. Van mkb’ers tot corporate bedrijven in elke sector, elke branche en elke provincie.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Marketing- en communicatie uitdagingen

Als marketing-communicatiebureau in Zeeland zorgen we dat nieuwe klanten jou weten te vinden. Maar welke uitdagingen pakken we uiteindelijk voor je op?

 • Je wilt jouw bedrijf online promoten. Beter zichtbaar worden in zoekmachines zoals Google. Door de juiste communicatiestrategie te bepalen, maken we jouw bedrijf online beter zichtbaar. We zorgen dat jouw pagina’s door de juiste mensen worden gevonden en dat de teksten aanzetten tot actie.
 • Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gaan we na waarin jouw doelgroep geïnteresseerd is. Op basis daarvan schrijven we gerichte SEO-teksten die perfect aansluiten op jouw doelgroep.
 • E-mailmarketing biedt enorm veel kansen om nauw contact te onderhouden met klanten. Daarvoor moeten je e-mailings een effectieve opzet hebben en juist daardoor opvallen in de inbox van de ontvangers. Wij zorgen ervoor.
 • Als bureau voor communicatie in Zeeland zijn we ook gespecialiseerd in social media marketing. Wij gaan na welke social media kanalen het beste ingezet kunnen worden om jouw communicatie te versterken.

Verwant aan bureau voor communicatie in Zeeland

Je bent op zoek naar een communicatiebureau in Zeeland of specifiek Middelburg. Onze dienstverlening helpt je op weg. Proven Context is daarnaast ook een SEO-bureau in Middelburg en een reclamebureau.

We helpen je verder

Ons team van communicatie-specialisten zit voor je klaar. Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.