Het communicatiebureau uit Zeeland dat jou laat opvallen

Wij zorgen voor meer bekendheid voor jouw merk, product of bedrijf.

Daarom schakel je ons in

Je bent op zoek naar communicatieadvies. Je wilt op een slimme manier jouw klanten bereiken. Als ervaren bureau in Zeeland (Middelburg) helpen wij je verder.

 • Je website wordt weinig bezocht
 • Je positie in Google is te laag
 • Content en posts worden niet gedeeld
 • E-mails hebben geen effect
Communicatiebureau Zeeland devices

Wat we doen

Als bureau zorgen we voor een plan waarmee jij meer aandacht genereert voor jouw bedrijf. Per project bepalen we welke marketingcommunicatiemiddelen we inzetten.

 • Betere teksten (webcopy, blogs)
 • Een nieuwe website  
 • Advertenties via Facebook of Google
 • E-mail-campagnes

Zo hielpen we PZEM

Teksten van offertes en brochures van Zeeuwse energieleverancier PZWEM waren sterk productgericht. De voordelen voor de klant werden onvoldoende naar voren gebracht. Wij gingen aan de slag.

 • Klantgerichte brochures
 • Overtuigende offertes

Nog niet helemaal overtuigd?

Dan 3 extra redenen om voor ons bureau te kiezen. Neem contact op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

 1. Ons eigen marketingcommunicatiemodel
 2. Succesvolle projecten voor klanten
 3. 12 jaar ervaring als bureau

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Hieronder vertellen we hoe wij als bureau jouw bedrijf beter promoten en hoe we zorgen voor meer leads, klanten en verkopen.

Communicatiebureau Zeeland – Voorbeeldcase

Onze klant verhuurt vakantiehuizen in Wemeldinge, Zeeland. Communicatiebureau Proven Context werd gevraagd om de bekendheid te verbeteren. Door het herschrijven van webteksten en het slimmer maken van pagina’s zorgden we voor meer bekendheid en boekingen.

Vaak schuilt er een diepere communicatievraag áchter de vraag.

Wat is jouw vraag achter de vraag?

Meestal zijn onze klanten op zoek naar een tekstschrijver, een professionele website of een SEO-bureau. Maar vaak schuilt er een diepere communicatievraag áchter de vraag. Wij achterhalen de vraag en bepalen als bureau de optimale promotionele mix.

Hoe we werken

Als communicatiebureau in Zeeland (Middelburg) gaan we voor je aan de slag.

 • We zetten een betere strategie op.
 • We zorgen dat de boodschap jouw doelgroep bereikt.
 • We ontwikkelen een contentplanning.
 • We mixen creativiteit en effectiviteit.

22% meer gratis bezoekers

De website van Beleggingspand Rotterdam was onvoldoende zichtbaar in zoekmachines. Wij zetten een communicatiestrategie op. Dit leidde onder meer tot 22% meer gratis bezoekers via Google.

Communicatie inclusief marketing

Als marketing-communicatiebureau in Zeeland zorgen we dat nieuwe klanten jou weten te vinden. Welke uitdagingen pakken we voor je op?

 • Je wilt jouw bedrijf promoten. Beter zichtbaar worden in zoekmachines zoals Google. Door de juiste communicatiestrategie te bepalen, maken we jouw bedrijf online beter zichtbaar. We zorgen dat jouw pagina’s door de juiste mensen worden gevonden en dat de teksten aanzetten tot actie.
 • Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gaan we na waarin jouw doelgroep geïnteresseerd is. Op basis daarvan schrijven we gerichte SEO-teksten die perfect aansluiten op jouw doelgroep.
 • E-mailmarketing biedt enorm veel kansen om nauw contact te onderhouden met klanten. Daarvoor moeten je e-mailings een effectieve opzet hebben en juist daardoor opvallen in de inbox van de ontvangers. Wij zorgen ervoor.
 • Ook social media marketing is een optie. Wij gaan na welke social media kanalen het beste ingezet kunnen worden om jouw communicatie te versterken.

We pakken jouw communicatie op

Ons team zit voor je klaar. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.