Het communicatiebureau in Middelburg dat jou laat opvallen

Wij zorgen voor bekendheid voor jouw merk, product of bedrijf. Lees hoe we dat doen.

Waarom schakel je ons in?

Je hebt een uitdaging in communicatie of marketing. Wij kunnen je daarmee helpen. Daarbij starten we met het in kaart brengen van jouw vraag.

 • Je naamsbekendheid is te laag
 • Je staat niet in de Google-top 5 
 • Je marketingcampagne slaat niet aan
 • Teksten zijn niet professioneel genoeg
communicatiebureau - voorbeelden - devices

Wat we doen

We maken een plan om aandacht te generen voor jouw bedrijf. Per project bepalen we welke marketingcommunicatiemiddelen nodig zijn.

 • Een betere website  
 • Adverteren op Google, LinkedIn of Facebook
 • Nieuwe teksten (SEO, website, blogs)
 • E-mail en Social Media campagnes

Zo hielpen we PZEM

Teksten van offertes en brochures van Zeeuwse energieleverancier PZWEM waren sterk productgericht. De voordelen voor de klant werden onvoldoende naar voren gebracht. Wij gingen aan de slag.

 • Klantgerichte brochures
 • Overtuigende offertes

Nog niet helemaal overtuigd?

Dan geven we je 3 extra redenen om voor ons bureau te kiezen.

 1. Ons eigen marketingcommunicatiemodel
 2. Onze projecten voor andere klanten
 3. We hebben 12 jaar ervaring in communicatie

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Lees meer over hoe Proven Context als communicatiebureau uit hartje Middelburg jouw organisatie sterker maakt. We vertellen je precies hoe we te werk gaan om jouw klant te overtuigen.

Waarom een extern bureau inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van Proven Context zinvol is.

 • Je website is verouderd
 • De positie in Google is te laag
 • Blogs worden niet gedeeld
 • Campagnes slaan niet aan

Wat wij als communicatiebureau Middelburg voor je doen

Stel: je biedt een nieuw product aan, je wilt een nieuwe doelgroep bereiken via social media en je adverteert in Google Ads. Maar buiten een paar reacties, kliks en likes gebeurt er weinig. Wij gaan voor je aan de slag.

beleggingspand rotterdam klant project

Bouncerate sterk omlaag

De smartphone-bezoekers van de website van Beleggingspand Rotterdam klikten direct weg. De bouncerate was meer dan 95%. Wij ontwikkelden een nieuwe site en verbeterden alle statistieken.

Aan de slag

Vanuit ons communicatiebureau in Middelburg gaan we voor je aan de slag. We zetten een strategie op en zorgen dat de doelgroep jouw boodschap te zien krijgt. We maken een communicatieplanning gericht op jouw doel.

Communicatie & marketing

Naast communicatieadviesbureau uit Middelburg zijn wij ook een marketingbureau. We creëren marketingcampagnes of zetten een contentmarketing-strategie op. We zijn sterk in Google Ads (SEA) en zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Voorbeelden van ons werk

 • Je wilt jouw bedrijf promoten. Je wilt beter zichtbaar worden in zoekmachines zoals Google. We zorgen dat jouw pagina’s door de juiste mensen worden gevonden en dat teksten aanzetten tot actie.
 • Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gaan we na waarin jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Op basis daarvan schrijven we gerichte SEO-teksten die perfect aansluiten op jouw doelgroep.
 • E-mailmarketing biedt enorm veel kansen om nauw contact te onderhouden met jouw klanten. Maar dan moeten de nieuwsbrieven wel aantrekkelijk zijn en opvallen in de inbox van de ontvangers. Wij zorgen ervoor.
 • Ons communicatiebureau Middelburg is ook gespecialiseerd in social media marketing. Wij gaan na welke social media kanalen het beste ingezet kunnen worden om jouw communicatie te versterken.

Advies in marketing en communicatie

Ons team zit voor je klaar. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.