Communicatiebureau in Middelburg

Zoek je een communicatiebureau in Middelburg? Omdat je jouw merk wilt promoten of omdat je meer klanten wilt bereiken? Proven Context helpt je verder.

Jouw huidige communicatie is niet sterk genoeg, je bereikt je doelgroep niet of je website wordt weinig bezocht. Als nuchter bureau voor communicatie in Middelburg bereiken en overtuigen we jouw doelgroep. We zorgen voor meer leads en verkopen.

Waarom een communicatiebureau inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van ons communicatiebureau in Middelburg zinvol kan zijn.

  • Je website is verouderd
  • De positie in Google is te laag
  • Blogs worden niet gedeeld via social media
  • Campagnes slaan niet aan
  • Je e-mails worden niet geopend
Kies voor betere communicatie

Met een sterke communicatiestrategie val je op. Zet ons in als jouw communicatiestrateeg. Wij zorgen voor meer bezoekers, kliks en omzet.

Communicatiebureau in Middelburg

Proven Context is een communicatiebureau in Zeeland. Middelburg is onze standplaats met een nevenvestiging als communicatiebureau in Rotterdam. Vanuit Middelburg en Rotterdam bedienen we heel Nederland. Van mkb’ers tot corporate bedrijven in elke sector, elke branche en elke provincie.

Wat doen wij als communicatiebureau in Middelburg, Zeeland?

Stel: je biedt een nieuw Zeeuws product aan. Of jouw aanbod aan vakantiehuizen in Zeeland groeit enorm hard. Dit nieuws wil je delen met jouw doelgroep. Je post e.e.a. op social media maar merkt dat slechts een paar mensen reageren op je Instagram- en Facebookposts. De impact van jouw berichten in weinig tot niks. Wij gaan voor je aan de slag en bereiken je doelgroep via kanalen waarop zij actief zijn.

Trek meer bezoekers naar jouw website via onze doordachte communicatiestrategie.

Beleggingspand Rotterdam logo

Vindbaarheid in Google omhoog met 22%

Bezoekers op de website van vastgoedmakelaar Beleggingspand Rotterdam klikten snel weg op de website (= de bounce-rate was hoog). Proven Context herschreef alle teksten met oog op leesbaarheid en vindbaarheid in Google. Het resultaat: de vindbaarheid in Google steeg met 22%. Lees meer over dit project >

Yes. Aan de slag

Vanuit ons kantoor in Middelburg gaan we voor je aan de slag. We zetten een strategie op en zorgen dat de doelgroep jouw boodschap onder ogen krijgt. We maken een contentplanning gericht op Zeeland of op heel Nederland. Net waar jouw klant zich bevindt.

Marketingbureau Middelburg

Naast communicatieadviesbureau uit Middelburg zijn wij ook een marketingbureau. We creëren marketingcampagnes en bouwen aan een strategie voor contentmarketing. We zetten ons communicatieadvies om naar strategische marketingplannen. Bijvoorbeeld via advertenties in Google (SEA), of zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Marketing- en communicatievragen

  • Je wilt jouw bedrijf online promoten. Je wilt beter zichtbaar worden in zoekmachines zoals Google. We zorgen dat jouw pagina’s door de juiste mensen worden gevonden en dat teksten aanzetten tot actie.
  • Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gaan we na waarin jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Op basis daarvan schrijven we gerichte SEO-teksten die perfect aansluiten op jouw doelgroep.

Als marketing-communicatiebureau in Middelburg zorgen we dat potentiële klanten jou weten te vinden.

  • E-mailmarketing biedt enorm veel kansen om nauw contact te onderhouden met jouw klanten. Maar dan moeten de nieuwsbrieven wel aantrekkelijk zijn en opvallen in de inbox van de ontvangers. Wij zorgen ervoor.
  • Als bureau voor communicatie in Middelburg zijn we ook gespecialiseerd in social media marketing. Wij gaan na welke social media kanalen het beste ingezet kunnen worden om jouw communicatie te versterken.

Waarom een communicatiebureau uit Middelburg?

Wij houden van aanpakken en sturen aan op resultaat. We werken op een transparante manier. Onze resultaten maken we visueel en begrijpelijk voor jou als klant.

Verwant aan communicatiebureau Middelburg

Je bent op zoek naar een communicatiebureau in Zeeland of specifiek Middelburg. Onze dienstverlening helpt je op weg. Proven Context zet als reclamebureau ook sterke reclamecampagnes op.

We laten jou opvallen.

We hebben 15 jaar ervaring. Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.