Het communicatiebureau dat jou laat opvallen

Met ons communicatiebureau in hartje Middelburg promoten we jouw merk, product of bedrijf. Zo zorgen we voor betere communicatie.

Waarom ons inschakelen?

Je hebt een uitdaging in communicatie. Ons Middelburgse communicatiebureau kan je daarmee helpen.

 • Je naamsbekendheid is te laag
 • Je staat niet in de Google-top 5 
 • Je marketingcampagne slaat niet aan
communicatiebureau - voorbeelden - devices

Diensten van ons communicatiebureau

Als communicatiebureau in Middelburg maken we een plan om aandacht te krijgen voor jouw bedrijf. Per project bepalen we welke marketingcommunicatiemiddelen nodig zijn.

 • Een betere website  
 • Adverteren op Google, LinkedIn of Facebook
 • Nieuwe teksten (SEO, website, blogs)
 • E-mail en Social Media campagnes

Zo werken we

Jouw huidige communicatie is niet sterk genoeg, je bereikt je doelgroep niet of je website wordt weinig bezocht. Als nuchter bureau voor communicatie in Middelburg bereiken en overtuigen we jouw doelgroep. We zorgen voor meer leads en verkopen.

 • Doelen en KPI’s bepalen
 • Planning en budget vaststellen
 • Communicatieplan opstellen

Nog niet helemaal overtuigd?

Dan geven we je 3 extra redenen om voor ons te kiezen.

 1. Ons eigen marketingcommunicatiemodel
 2. Onze projecten voor andere klanten
 3. We hebben 12 jaar ervaring in communicatie
Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Betere communicatie

We hebben 12 jaar ervaring als Middelburgs communicatiebureau. Laat je gegevens achter. WIj nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over hoe Proven Context als communicatiebureau uit centrum Middelburg jouw organisatie sterker maakt. We vertellen je precies hoe we te werk gaan om jouw klant te overtuigen.

Waarom een communicatiebureau inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van ons communicatiebureau zinvol is.

 • Je website is verouderd
 • De positie in Google is te laag
 • Blogs worden niet gedeeld
 • Campagnes slaan niet aan

Communicatiebureau in Middelburg

Proven Context is een communicatiebureau uit Middelburg met een nevenvestiging in Rotterdam. Vanuit Middelburg en Rotterdam bedienen we heel Nederland. Van mkb’ers tot corporate bedrijven in elke sector, elke branche en elke provincie.

Wat doen wij als communicatiebureau in Middelburg, Zeeland?

Stel: je biedt een nieuw product aan. Of je wilt een nieuwe doelgroep bereiken op social media. Je maakt een aantal posts voor Facebook en Instagram. En je adverteert in Google Ads. Maar buiten een paar reacties, kliks en likes gebeurt er weinig. De impact van jouw berichten is nihil. Ons communicatiebureau gaat voor je aan de slag.

Via een doordachte communicatiestrategie bereiken we jouw doelgroep

beleggingspand rotterdam klant project

Bouncerate sterk omlaag

De smartphone-bezoekers van de website van Beleggingspand Rotterdam klikten direct weg. De bouncerate was meer dan 95%. Wij ontwikkelden een nieuwe site en verbeterden alle statistieken.

Bekijk project

Aan de slag

Vanuit ons communicatiebureau in Middelburg gaan we voor je aan de slag. We zetten een strategie op en zorgen dat de doelgroep jouw boodschap te zien krijgt. We maken een communicatieplanning gericht op jouw regio: Zeeland of heel Nederland.

Communicatie én marketing

Naast communicatieadviesbureau uit Middelburg zijn wij ook een marketingbureau. We creëren marketingcampagnes of zetten een contentmarketing-strategie op. We zijn sterk in Google Ads (SEA) en zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Promovendum iPad

Tienduizenden nieuwe klanten

Als communicatiebureau promootten we verzekeringsbedrijf Promovendum via een uitgebreide campagne. Via radioreclame, e-mailings en post bereikten we tienduizenden klanten.

Bekijk project

Oplossingen in marketing en communicatie

 • Je wilt jouw bedrijf online promoten. Je wilt beter zichtbaar worden in zoekmachines zoals Google. We zorgen dat jouw pagina’s door de juiste mensen worden gevonden en dat teksten aanzetten tot actie.
 • Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gaan we na waarin jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Op basis daarvan schrijven we gerichte SEO-teksten die perfect aansluiten op jouw doelgroep.
 • E-mailmarketing biedt enorm veel kansen om nauw contact te onderhouden met jouw klanten. Maar dan moeten de nieuwsbrieven wel aantrekkelijk zijn en opvallen in de inbox van de ontvangers. Wij zorgen ervoor.
 • Als bureau voor communicatie in Middelburg zijn we ook gespecialiseerd in social media marketing. Wij gaan na welke social media kanalen het beste ingezet kunnen worden om jouw communicatie te versterken.

Als marketing-communicatiebureau in Middelburg zorgen we dat potentiële klanten jou weten te vinden.

Waarom kies je ons communicatiebureau Middelburg?

 • We zetten de klant centraal
 • We sturen op resultaat
 • We werken transparant

Betere communicatie?

We hebben 12 jaar ervaring als Middelburgs communicatiebureau. Laat je gegevens achter. WIj nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.