Blog laten schrijven: versterk je merk

Je wilt een blog laten schrijven. Wij schrijven professionele blogs die perfect leesbaar zijn en die iets doen met jouw doelgroep.

Blogs laten schrijven versterkt de naamsbekendheid van jouw organisatie. Je website blijft up-to-date en relevant voor bezoekers. Met onze gerichte SEO-blogs wordt jouw website bovendien vaker gevonden in zoekmachines als Google en Bing.

De voordelen van blogs laten schrijven

Jij hebt verstand van zaken. Je collega’s ook. Maar jouw expertise goed op papier zetten is toch wat anders. Je zit al zo lang in het vakgebied dat je automatisch vakjargon, lange zinnen en té veel uitleg opneemt in jouw tekst. Dit maakt de blogs slecht leesbaar. Wij zorgen ervoor dat:

  • De voordelen van je klant worden benadrukt
  • Je website online beter gevonden wordt
  • Jouw organisatie expertise uitstraalt
  • Jij de juiste doelgroep aantrekt

Via blogs deel je jouw kennis en straal je expertise uit.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Belangrijke expertises vertalen wij naar gewone mensentaal, zodat iedereen snapt wat jij te bieden hebt. Onze blogs zitten niet alleen grammaticaal goed in elkaar, maar zijn ook inhoudelijk sterk, waardoor de aandacht van de lezer wordt vastgehouden. Zo lezen ze door tot aan de contactknop.

Lezen maar!

Staan jouw blogs vol lange zinnen en vakjargon? Dan haken je lezers af. Wij schrijven blogs gericht op je klant. Blogs die gelezen worden.

Expertise delen

Door het delen van blogs toon jij expertise. Je geeft de lezers gratis tips. Dit draagt bij aan het positieve imago van jouw organisatie. Daarnaast vinden meer mensen hun weg naar jouw website. Onze copywriters schrijven blogs die de lezer aanzetten tot actie. Om contact op te nemen bijvoorbeeld. Hierdoor worden lezers klanten.

Kosten blog laten schrijven

Een blog kan 100 euro, maar ook 500 euro kosten. De kosten van een blog laten

schrijven zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren:

  • De lengte van de blog
  • Of de blog SEO-geoptimaliseerd is of niet
  • Of er vooraf een interview nodig is
  • Het vakgebied. Informatie van bedrijven in een bepaalde branche zijn lastiger te vertalen naar leesbare teksten dan informatie van bedrijven in een andere branche.
  • De hoeveelheid blogs die worden geschreven. Soms geven tekstbureaus korting op grote opdrachten.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

SEO-blogteksten

Als ervaren communicatiebureau zijn wij ook gespecialiseerd in het schrijven van SEO-teksten. Via een zoekwoordonderzoek achterhalen we waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Via specifieke blogs zorgen we ervoor dat jouw doelgroep op jouw website terecht komt en vinden waar ze naar op zoek zijn.

Een SEO-gerichte blog laten schrijven leidt tot betere online zichtbaarheid en meer lezers.

Tekstbureau v.s. communicatiebureau

We schrijven graag blogs voor je. Maar we zijn ook een communicatiebureau. We kijken breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Waarom kies je voor een blog in plaats van een whitepaper of video? En hoe promoot je deze blog? Op basis daarvan geven we advies.

Verwant aan tekstbureau

Je bent op zoek naar een tekstbureau om een blog te laten schrijven. Om bijvoorbeeld beter zichtbaar te worden bij potentiële klanten. Dit kunnen wij ook voor jou realiseren als reclame adviesbureau of met gerichte bedrijfspromotie.  We helpen je graag verder.

Wij bereiken jouw doel(groep)

Blogs laten schrijven door een professioneel tekstbureau? Schakel ons in. Neem contact op of bel 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.