Jouw bedrijf promoten? Wij laten je opvallen.

Je wilt jouw bedrijf promoten bij je doelgroep. Wij laten je opvallen via klantgerichte marketingacties. Online en offline.

Waarom je bedrijf promoten?

Waarom wil jij jouw bedrijf promoten? Wil je meer klanten of meer naamsbekendheid? Wat de reden ook is, wij helpen je verder.

 • Je hebt te weinig naamsbekendheid
 • Je bent niet zichtbaar in social media
 • Je positie in Google is te laag
 • Jouw website wordt niet gevonden

Wat wij voor je doen

Wij zijn een marketing- en communicatiebureau. We maken een plan om aandacht te krijgen voor jouw bedrijf. Per project bepalen we welke marketingcommunicatiemiddelen nodig zijn.

 • Een betere website  
 • Adverteren op Google, LinkedIn of Facebook
 • Nieuwe teksten (SEO, website, blogs)
 • E-mail en Social Media campagnes
Bedrijf promoten? Schakel Proven Context in.

Case: bedrijfspromotie voor Promovendum

Via een uitgebreide marketingcampagne hebben we verzekeraar Promovendum in de markt gezet.

 • Introductie merk en product
 • Offline en online promotie
 • 35.000 nieuwe klanten

 

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. Of bekijk onze blogs op Frankwatching over hoe wij slimmer promotie maken.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer weten over hoe Proven Context jouw organisatie sterker kan maken? Lees dan verder. We vertellen je precies hoe we te werk gaan om jouw klant te overtuigen.

Bedrijf promoten via Proven Context

Jouw bedrijf moet online beter zichtbaar worden. Promotie maken via social media of op een andere manier. Je wilt dat bezoekers én klanten jouw website vinden. Wij verzorgen jouw gerichte bedrijfspromotie. We onderzoeken jouw doelgroep, bekijken welke doelen jij wilt realiseren en zetten de juiste bedrijfspromotiestrategie op.

Waarom kies je voor bedrijfspromotie?

Wij denken vanuit jouw doelgroep. Jouw klanten staan voorop. Vanaf daar denken we verder over de communicatie- en promotiemiddelen die we inzetten: SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, PR, advertising, print, events. Net wat nodig is. We zorgen ervoor dat jij jouw doelgroep bereikt: online én offline.

Hoe wij werken

Wij pakken de promotie van je bedrijf breed op: oplossingsgericht en data-gedreven. Door te testen onderzoeken we wat wél en niet werkt. Bijvoorbeeld via onze A-B-testen. Onze analyses delen we met onze klanten. Dat maakt onze werkwijze transparant.

Via onze gerichte bedrijfspromotie bereikt jouw organisatie meer potentiële klanten.

Voor elk type organisatie

Onze professionele marketing- en communicatiespecialisten hebben veel ervaring met adviseren en promoten. Van het adviseren van mkb’ers tot aan corporate bedrijven. Gericht op consumenten (B2C) en bedrijven (B2B). Ons advies passen we aan op het doel, de grootte, de markt en het budget van jouw bedrijf.

Makkelijk: één bureau inhuren

We doen alles. Van A tot Z: de gehele promotiestrategie. Zo hoef jij maar één extern bureau in te huren. We schakelen onze specialisten in op het gebied van Google Ads, responsive websites, data-gedreven marketing en customer-journey analyse.

Online en offline promotie

Wij promoten jouw bedrijf online en offline. We denken verder dan alleen online kanalen. Wie zegt bijvoorbeeld dat postmailings voor jouw doelgroep niet zouden kunnen werken? Of een PR-actie richting vakbladen? Onze marketeers denken buiten de kaders. Hierdoor bereiken we jouw specifieke doelgroep beter.

bedrijf promoten - voorbeeld voor prominent

Promotie voor Prominent.nu

Wij promoten Prominent via klantgerichte teksten. Storytelling die leidt tot meer engagement, kliks en sales.

Promotie van jouw bedrijf via SEO

Via inhoudelijk sterke en goed leesbare SEO-teksten maken we jouw website beter vindbaar. SEO is een effectieve langetermijninvestering. Onze SEO-teksten plaatsen jouw website hoger in Google, waardoor jij meer organische (gratis) bezoekers trekt. Dit maakt SEO een duurzame manier om je bedrijf te promoten.

Bedrijfspromotie via SEO: een effectieve en duurzame investering.

Communicatiebureau Proven Context

Wij zijn een reclamebureau én communicatiebureau. We kijken breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Op welke vraag van de consument speelt jouw organisatie in? Wat zijn de doelstellingen? Waar wil je dat jouw bedrijf staat over 1 jaar en over 3 jaar? Uit het antwoord volgt ons advies.

Verwant aan bedrijf promoten

Je bent op zoek naar een reclamebureau om jouw organisatie of bedrijf te promoten. Wat mogelijk ook interessant is voor jouw bedrijf of organisatie:

Opvallen tussen de concurrentie?

Neem contact met ons op. Onze specialisten gaan voor je aan de slag.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.