Bedrijf promoten via social media

Jouw bedrijf promoten via social media biedt veel kansen. Creëer een groter bereik. Word via social zichtbaar bij al je doelgroepen.

Waarom social media inzetten?

Social media vormen een ideaal marketingkanaal. Als social media marketingbureau bereiken we voor jouw bedrijf de volgende dingen.

 • Beter contact met de doelgroep
 • Meer volgers en likes
 • Meer websitebezoekers
 • Beter contact met potentiële klanten 

Wat we voor je doen

Wij helpen met het promoten van jouw bedrijf via social media én andere online kanalen. Wat doen we zoal?

 • Campagnes op LinkedIn opzetten
 • Overtuigende promovideo’s maken
 • Campagnes op Instagram opzetten
 • Pakkende social media posts bedenken

Zo promootten we Docent Direct

Voor Docent Direct ontwikkelden we een unieke social media strategie. Hierdoor konden docenten in het voortgezet onderwijs eigen ervaringen delen.

 • Meer zichtbaarheid
 • Betere klantenbinding
 • Eigen LinkedIn-community

 

Nog niet helemaal overtuigd?

Hierbij 2 redenen om voor ons communicatiebureau te kiezen.

 1. Onze projecten voor klanten
 2. 12 jaar ervaring als bureau

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer volgers, likes en bereik?

Neem contact met ons op. Wij gaan aan de slag met jouw social media strategie.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over de kracht van ons social media marketing bureau? Lees dan verder.

Je bedrijf promoten via social media

De kracht van een sterke social media strategie ligt bij het delen van content. Een groter bereik zorgt ervoor dat meer potentiële klanten in aanraking komen met jouw organisatie, bedrijf of merk. Maar dan moeten mensen jouw content wel wíllen delen. Als social media marketing bureau creëren we inspirerende en pakkende content die geliked en gedeeld wordt.

Wij creëren content die mensen willen liken en delen.

Voorbeelden bedrijfspromotie via social media

Wat kunnen wij als social media marketing bureau voor jouw organisatie betekenen? Een aantal voorbeelden op een rij.

 • Social media voorbeeld 1
  Je wilt een nieuwe dienst onder de aandacht brengen, specifiek bij medewerkers van een zorginstellingen. Via LinkdedIn zetten we een campagne op die specifiek getarged is op deze doelgroep.
 • Social media voorbeeld 2
  Via een social media campagne op Facebook en Instagram brengen we inwoners van de gemeente op de hoogte van jouw nieuwe restaurant. Door middel van inspirerende video’s van jouw chefkok.
 • Social media voorbeeld 3
  Je runt een hoveniersbedrijf en merkt dat klanten jouw tuinierstips altijd enorm waarderen. Wij zetten een community op waar jouw klanten samenkomen en tuinierstips worden gedeeld. Ook komen nieuwe leden in aanmerking met jouw bedrijf.

Alles draait om jouw doelgroep

Jouw bedrijf promoten via social media lukt niet door te vertellen hoeveel beter je bent dan de concurrentie. Je moet klanten vertellen hoe je hén verder helpt. Als content-bureau schrijven we daarom altijd vanuit de klant. Hierdoor enthousiasmeren we jouw doelgroep.

Zo moet het niet
Wij zijn expert in outplacement. Onze ervaren HR-professionals hebben jarenlange ervaring met trajecten en het ontzorgen van klanten.
Zo moet moet het wel
Wij zijn expert in outplacement. We helpen jouw medewerker aan een nieuwe baan. En we helpen jou als werkgever met het oplossen van arbeidskwesties.

Door te schrijven vanuit jouw klant, enthousiasmeren we jouw doelgroep.

Up-to-date contentplanning

Wij werken het social media marketing plan voor jouw organisatie tot in detail uit. We maken een heldere contentplanning waardoor jouw website en social media kanalen altijd up-to-date zijn voor jouw klanten. Ook creëren we content die goed scoort bij jouw volgers en doelgroep.

Verwant aan bedrijf promoten via social media

Jij wilt jouw bedrijf promoten via social media. Als social media marketing bureau helpen we jou daarbij. We kunnen ook jouw doelgroep bereiken op de volgende manieren.

Bedrijf promoten via social media?

Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag. Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.