Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

Van zoekwoorden naar slimmere content

Hoger scoren in Google? We leggen uit waarom content ranking factor nummer één is en hoe je met behulp van zoekwoorden content creëert die goed wordt gevonden in Google.

Door Eva Dalebout op 19 mei 2020

Hoe creëer je interessante en vernieuwende content, die ook nog goed wordt gevonden in zoekmachines? Scoor hoger in Google met zoekwoorden. We leggen uit hoe je dit doet.

Zoekwoorden & Google: zo maak je krachtige content

Ten eerste: Schrijf super specifieke content. Hoe specifieker jouw zoekwoorden zijn, hoe beter de content aansluit op de zoekopdrachten (interesses) van jouw doelgroep. Het resultaat: relevante content voor de lezers die 100% aansluit op hun zoekopdracht. Bezoekers blijven langer op jouw website, wat zorgt voor een lager bounce-ratio en een hogere Google Page Ranking

Ten tweede: Gebruik nieuwe zoekwoorden eerst. Creëer niche-content op basis van specifieke zoekwoorden. 

Benieuwd wat we hiermee bedoelen en hoe je deze tips inzet in de praktijk? Bekijk dan de webinar voor SE Ranking over de kracht van content en keywords. 

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.